G12 Grade 12 Nutrition and Health - 12학년 영양과 건강
페이지 정보
본문
*Prerequisite: Any university or university/college preparation course in social sciences and humanities, English, or Canadian and world studies
선수 과목: 사회과학 및 인문학, 영어, 또는 캐나다 및 세계 연구 분야의 대학 또는 대학/대학교 준비 과목 중 어느 것이든
Course Description 과목 설명
This course examines the relationships between food, energy balance, and nutritional status; the nutritional needs of individuals at different stages of life; and the role of nutrition in health and disease. Students will evaluate nutrition-related trends and will determine how food choices can promote food security and environmental responsibility. Students will learn about healthy eating, expand their repertoire of food-preparation techniques, and develop their social science research skills by investigating issues related to nutrition and health.
본 과정은 식품, 에너지 균형 및 영양 상태 간의 관계, 다양한 생애 단계의 개인의 영양 요구, 그리고 영양이 건강과 질병에 미치는 역할을 탐구합니다. 학생들은 영양 관련 동향을 평가하고 음식 선택이 식량 안보 및 환경 책임을 촉진할 수 있는 방법을 결정할 것입니다. 학생들은 건강한 식습관에 대해 배우고, 다양한 식품 조리 기술을 확장하며, 영양과 건강과 관련된 문제를 조사함으로써 사회과학 연구 기술을 발전시킬 것입니다.
Summary Of Units and Timelines 단위 및 일정 요약
Below is the suggested sequence of course unit delivery as well as the recommended number of hours to complete the respective unit.
아래는 코스 단위 전달을 위한 제안된 순서와 각 단위를 완료하는 데 권장되는 시간입니다.
Note: This course is entirely online and does not require or rely on any textbook.
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.
회원가입/로그인 후 댓글 남겨 주세요.
로그인/회원가입