Grade 12 Nutrition and Health - 12학년 영양과 건강 > 레몬라인 과목들

본문 바로가기
사이트 내 전체검색

레몬라인 과목들

G12 Grade 12 Nutrition and Health - 12학년 영양과 건강

페이지 정보

profile_image
작성자 IGE
댓글 0건 조회 242,865회 작성일 24-04-05 17:53

본문

imageShow?fileName=headImage62e2610968f6e634546cf1fbb14c2a8abc986dba3da6e464c0b0b7a786f0437d0c31cef7e1bf4.jpg

Course Code: HFA4U
Course Type: University(U)
Prerequisite: Any U/M courses*
 
수업 코드: HFA4U 수업 유형: 대학(U) 선수 과목: 어떤 대학(U) 또는 대학/대학교(M) 과목*
 

*Prerequisite: Any university or university/college preparation course in social sciences and humanities, English, or Canadian and world studies 

선수 과목: 사회과학 및 인문학, 영어, 또는 캐나다 및 세계 연구 분야의 대학 또는 대학/대학교 준비 과목 중 어느 것이든

 

Course Description 과목 설명 

This course examines the relationships between food, energy balance, and nutritional status; the nutritional needs of individuals at different stages of life; and the role of nutrition in health and disease. Students will evaluate nutrition-related trends and will determine how food choices can promote food security and environmental responsibility. Students will learn about healthy eating, expand their repertoire of food-preparation techniques, and develop their social science research skills by investigating issues related to nutrition and health. 

 

본 과정은 식품, 에너지 균형 및 영양 상태 간의 관계, 다양한 생애 단계의 개인의 영양 요구, 그리고 영양이 건강과 질병에 미치는 역할을 탐구합니다. 학생들은 영양 관련 동향을 평가하고 음식 선택이 식량 안보 및 환경 책임을 촉진할 수 있는 방법을 결정할 것입니다. 학생들은 건강한 식습관에 대해 배우고, 다양한 식품 조리 기술을 확장하며, 영양과 건강과 관련된 문제를 조사함으로써 사회과학 연구 기술을 발전시킬 것입니다.

 

Summary Of Units and Timelines 단위 및 일정 요약 

Below is the suggested sequence of course unit delivery as well as the recommended number of hours to complete the respective unit. 

아래는 코스 단위 전달을 위한 제안된 순서와 각 단위를 완료하는 데 권장되는 시간입니다.

Note: This course is entirely online and does not require or rely on any textbook.

참고: 이 코스는 완전히 온라인으로 진행되며 교과서가 필요하지 않습니다.
 

G12 nut health.png

 

G12 nut health 2.png

 

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

회원가입/로그인 후 댓글 남겨 주세요.

로그인/회원가입
Total 58건 1 페이지

검색

회원로그인


사이트 정보

접속자집계

오늘
399
어제
15,523
최대
39,127
전체
5,267,984
Copyright © IGE All rights reserved.